Vă propunem un exercițiu simplu. Din dragoste pentru sunete și energia pe care acestea le declanșează, luați-vă un minut pentru a vă gândi ce vă transmit simplele cuvinte Young Famous.

”Noi, cu avântul nostru, ducem lumea înainte” așa s-a exprimat Vlad Agachi, dirijorul Young Famous pe care îl veți cunoaște mai bine pe 16 și 18 martie. Dacă am scoate cuvintele din context și le-am lăsa să plutească pur și simplu printre alte cuvinte, sunete și elemente, am putea la fel de bine să spunem că i-au aparținut unui parfumier parizian pasionat de ceea ce face sau unui activist convins că va schimba lumea. Cel mai probabil au și aparținut, dacă nu în această formă, cel puțin în alta, apropiată.

vlad_agachi_young_famous_orchestra

Și totuși, aici, acum, contextul le dă o valoare care pe mulți ar trebui să ne ridice. Și da, chiar să ne mute undeva în nori. Cu capul, cu mâinile, cu picioarele și cu orice ne poate face să cuprindem lumea mai bine.

Young Famous e avântul, cel de care ai nevoie și pe care atunci când îl cauți, îl poți găsi sub forma muzicii, într-un context minunat. Orchestra este un apel și un răspuns. Un apel către oamenii tineri, curioși, care trăiesc sentimente urbane și își exploatează apartenența socială prin evenimente și artă. Dar este și un răspuns, cel al oamenilor talentați, al instrumentiștilor care au înțeles că educația nu este doar cea pe care noi o dobândim în timp, ci și mai important, cea pe care reușim să o împachetăm spre livrare.

Young e entuziasmul pe care îl poți transpune în realitatea ta imediată și pe care ne dorim să îl simți din muzica de orchestră, pe care să o percepi tot mai aproape.

Famous e ceea ce completează entuziasmul, ceea ce îi oferă o garanție din partea unui vector-experiență. În timp ce voi ne cunoașteți muzica, noi ajungem să cunoaștem o noua variantă a noastră, identică cu cea care ne însoțea la începutul spectacolului, dar parcă cu ceva mai multă experiență.

În 16 și 18 martie veți putea înțelege, experimentând conceptul la primele spectacole de acest fel.

young_famous_orchestra

Să fii tânăr și frumos e o poveste cu sunete, păreri și implicare la nivel de comunitate, cu un cer care îți permite să fii tot mai des cu capul în nori.

Biletele pentru concertul extraordinar “Cu capul în nori” pot fi achiziționate și online aici.