Marți, 4 octombrie, începând cu ora 18.00, Auditorium Maximum din Cluj-Napoca readuce în prim-plan atmosfera specifică fiecărui concert Young Famous Orchestra și mult-așteptata interacține cu dirijorul Vladimir Agachi.  De data aceasta, demersul muzical are menirea de a ne reconecta la acea dimensiune a sinelui care nu a uitat că viața e bucurie, e magie – iar această magie stă în puterea noastră.  Vom porni într-o călătorie muzicală vivace, plină de energie, intensitate și fotță, pe parcursul căreia vom restabili conexiunea cu sufletul pur care știe să se joace, știe să se bucure și știe că fiecare zi e nouă lume.

Viața – cel mai frumos și mai de preț dar pe care îl avem – este o eternă enigmă pe care fiecare dintre noi încearcă să o deslușească în felul său. Viața ne oferă permanent noi oportunități și prilejuri pentru a-i celebra magia și unicitatea, punând accent pe vibrația înaltă a recunoștinței și a bucuriei.

Există doar două căi de a-ţi trăi viaţa. Una, ca şi când nimic nu e miracol, cealaltă ca şi când totul e un miracol.” (Albert Einstein)

DWNT este pentru a doua oară partener îndrăgit al YFO și susține cu bucurie prin firmele sale membre concertele celor mai talentați tineri instrumentiști. Înfiinţată în anul 2011, Asociaţia Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germana din Transilvania de Nord – DWNT are ca obiectiv promovarea şi dezvoltarea relaţiilor culturale, comerciale şi economice între ţările vorbitoare de limba germană şi regiunea Transilvania de Nord prin punerea în aplicare a unor acţiuni în contextul dezvoltării şi recunoaşterii rolului atribuit diversităţii culturale şi dialogului intercultural. DWNT susţine scopul propus prin activităţi publice de amploare: evenimente culturale, festivaluri, ateliere de lucru, misiuni economice şi workshopuri.

Evenimentul va găzdui și Expoziția ”Spațiul cosmic – între lumina cunoașterii și lumina spiritului ” a pictorului Matei Agachi.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, sub patronajul Universității ”Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Partener: Filarmonica de Stat ”Transilvania”

Biletele sunt disponibile pe www.eventbook.ro și la casieria Cinematografului ”Florin Piersic”.

https://bit.ly/3zg8tah