→ Arta vindecă și noi credem enorm în puterea ei. 🖤 Așa că mergem înainte cu speranță și, cel mai important, cu nevoie de artă trăită în siguranță. În 22 septembrie plănuim să ne reîntâlnim după mai bine de un an de zile în care Young Famous a stat departe de scenă. Așadar, pentru acest eveniment scoatem la vânzare 300 de bilete ce vor rămâne valabile în eventualitatea unei reprogramări ulterioare și care reprezintă [pe lângă votul de încredere oferit & dorința te a te bucura de experiență], și susținerea artiștilor și a artei de nișă. 🎻
 
→ Așa cum a fost el gândit inițial, programul marchează 250 de ani de la nașterea lui Beethoven, simbol al speranței și perseverenței în vremuri în care învățăm că este important să trăim în prezent și să ne menținem atenția asupra lucrurilor imateriale care contează cu adevărat. Afăm și cu ce învățăminte s-a întors Vladimir din India la finalul verii anului trecut. 
 
🎼 Concertul pentru pian și orchestră în Re major, op. 61a
🎼 Simfonia a VII-a în La major, op. 92
 
Lucia-Cristiana Iordache și Vladimir Agachi au colaborat pentru prima dată la Popas Cultural, în anul 2019. Lucia este pianistă a tinerei generații și deja cunoscută pentru recitalurile din Sala Studio a Ateneului Român, Institutul Maghiar Balassi, Sala ARCUB, Muzeul Național “George Enescu” și pentru colaborările cu Orchestrele “Concerto” și “Universitaria” ale U.N.M.B., Orchestra Simfonică a Teatrului Național Nae Leonard Galați și Filarmonica Pitești. Masterandă a Universității Naționale de Muzică București, a trăit experiența bursei Internationale Sommerakademie der MDW și a fost bursieră Erasmus la Universität der Künste Berlin, dar și a numeroase Academii de vară și cursuri de măiestrie (Tinere Talente, Academia Sighișoara, Talent Music Summer Courses and Festival, Anton Rubinstein Musikakademie). 
 
Young Famous Orchestra a fost înființată de Vladimir Agachi în 2015 din dorința de a reinventa concertele de muzică clasică & a devenit cunoscută drept cea mai tânără și dinamică orchestră din zona Transilvaniei. Sub îndrumarea carismaticului dirijor, artiștii au concertat alături de invitați speciali în concerte neconvenționale și cu nume mari ale muzicii clasice autohtone: Dan Grigore, Daniel David, Irina Margareta Nistor, Sânziana Mircea, Paul Andre Bempechat, Daniel David, Analia Selis, Omar Massa, Mariano Castro, Bogdan Bob Rădulescu, Ilian Gârneț, David și Adela Todoran (David & The Six Martini Band) ș.a. 
 
Formarea muzicală a lui Vladimir Agachi este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre mari maeștri ai lumii, Daniel Barenboim, iar palmaresul artistic numără concerte alături, deopotrivă, de filarmonicile din România & cele internaţionale (Porto, Wrocław, Boston, Haifa, Arkhangelsk), dar și cinci ani de directorat artistic în cadrul Orquesta Sinfónica de Piura, Peru. În România, Vladimir visează să aducă muzica simfonică mai aproape de publicul larg, fiind convins că spiritualitatea individului este conectată și influențată de trăiri muzicale.
 
Misiunea noastră rămâne în picioare →
→ Să oferim acces la educație prin cultură
→ Să descoperim și să susținem tinere talente pe plan local
→ Să organizăm competiții locale pentru facilitarea accesului tinerilor pe scena comunității clujene
→ Să descoperim împreună puterea de vindecare a muzicii
→ Să experimentăm fuziunea artelor tinere și modurile diferite de exprimare


REGULI DE ACCES


Considerăm important accesul la cultură și, în timp ce nu facem rabat de la măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei, depunem toate eforturile pentru a ne putea bucura de un concert care se lasă așteptat de prea mult timp. Astfel, participarea la spectacol se face doar cu respectarea regulilor de distanțare impuse de lege, iar numărul biletelor disponibile este de 300.


Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului, iar intrarea și ieșirea de la eveniment se fac doar pe sensurile marcate. Accesul se face de la ora 18.15, cu efectuarea triajului epidemiologic și alocarea locului individual.


Prezentarea certificatului de vaccinare sau a unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) ori antigen (nu mai vechi de 24 de ore) este esențială pentru a avea acces în locație.


Stay joyful, stay safe.