3 noiembrie sau ziua marilor evenimente: în Washington se înființa Casa Albă în 1800, în București, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa în 1834, iar în 2019 la Cluj-Napoca… Young Famous Orchestra și Vladimir Agachi revin pe scenă în fața publicului! De la ora 18:00, la Auditorium Maximum.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Universității Babeș-Bolyai

După o dublă premieră extraordinară oferită cadou comunității Young Famous [o reprezentație de teatru muzical la Bastionul Croitorilor, alături de Angelica Nicoară, Octavian Popa și Camelia Hâncu], dinamica și tânara orchestră revine sub îndrumarea  lui Vladimir Agachi odată cu celebrarea a 100 de ani de UBB, linia română la Cluj-Napoca, într-un spațiu emblematic pentru Universitatea Babeș Bolyai.

De această dată, invitat special este pianistul franco-canadian Paul Andre Bempechat, Artist-in-Residence la Harvard University, Leverett House & renumit pentru interpretările sale din First Viennese School, Brahms, Schumann și Chopin. Rebel al Manhattan School of Music și The Juilliard School, unde a lucrat cu legendarii Artur Balsam, Nadia Reisebnerg și Martin Isepp. De-a lungul carierei sale, Paul Andre Bempechat a avut apariții majore în întreaga Europă, la Konzerthaus Berlin, Babican Centre London sau Filarmonica din Meiningen, Stockholm, Helsinki, Rotterdam și Belgrad. 

Academia Sunetelor este o celebrare a învățării, în general, și a învățării prin muzică, în special. În cinstea tuturor momentelor în care, în adolescență, în studenție sau în viață, muzica ți-a fost și ție alături la colocvii și examene.

Next on his list? AUDITORIUM MAXIMUM.

Ne vedem acolo!